• Gratis verzending in NL/BE Bij orders boven de € 150
 • Snelle levering, verpakt met veel Liefde
 • Niet goed? Geld terug! 14 dagen retourrecht

4.8Out of 132 Reviews


  Disclaimer

  Disclaimer voor www.lieffeling.nl

  Lieffeling (Kamer van Koophandel: 65057473), hierna te noemen Lieffeling , verleent u hierbij toegang tot www.lieffeling.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Lieffeling behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Lieffeling spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Lieffeling .

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Lieffeling .Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Lieffeling nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Lieffeling .

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Lieffeling , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »