• Gratis verzending in NL/BE Bij orders boven de € 150
 • Snelle levering, verpakt met veel Liefde
 • Niet goed? Geld terug! 14 dagen retourrecht

4.8Out of 132 Reviews


  Retourneren

  Retourneren

  Wij besteden veel tijd en zorg om je zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Mocht het zo zijn dat een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, vinden wij dat erg vervelend en dan is het uiteraard mogelijk om het betreffende artikel te retourneren.

  Je hebt het recht om binnen een wettelijke termijn  van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en dus een product te retourneren. Stuur hiervoor een email naar [email protected] om ons te informeren over de retourzending. Vermeld duidelijk je naam en adres op de retourzending. 

  Gedurende deze termijn kan je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kan je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

  Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

  Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

  Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

  Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij je om ons het retourformulier per post of per e-mail te sturen via [email protected]. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen. Graag horen wij van je waarom het product niet aan je verwachtingen voldoet, zodat wij hier iets mee kunnen doen.

  Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

  Terugbetaling

  In geval van een herroeping ontvang je je betaling  zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij je bericht met retourzending hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

  Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen.

  Als er door ons een vergissing is gemaakt met de bestelling (bijv. maat of kleur), dan kunnen de producten worden geruild voor het oorspronkelijk bestelde product en zullen wij uiteraard de kosten van de terugzending vergoeden. Neem in dit soort gevallen contact met ons op per telefoon of e-mail.

  Uitsluiting herroepingsrecht

  Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  · Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals hanglampen op bestellen, behang op bestelling.

  Download hier het Herroepingsformulier

  Heb je nog vragen over het retourneren van producten, neem dan gerust contact met ons op.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »