AfterPay FAQ

LET OP: omdat AfterPay de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor www.lieffeling.nl verzorgt, dien je aan AfterPay te betalen en niet aan Lieffeling.

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay?

AfterPay voert voor www.lieffeling.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. Zodra jij je pakket ontvangen hebt, kun jij de factuur betalen via DigiAccept of iDEAL.

Je kunt bij www.lieffeling.nl betalen met een digitale acceptgiro of eenmalige machtiging. Bij Lieffeling hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 40,- wanneer jij wilt bestellen met de betaalmethode AfterPay.

2. Wat houdt de acceptatie voor een digitale acceptgiro in?

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het Privacy Statement AfterPay. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geaccepteerd worden, dan kun jij je bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht je vragen hebben over de acceptatie, dan kunt je contact opnemen met AfterPay. Bereikbaar via telefoonnummer: 020 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Link:  https://www.afterpay.nl/nl/

3. Ik heb geen internetbankieren maar wel gekozen voor AfterPay?

Je ontvangt met enkele werkdagen je digitale betaaloverzicht per email. Heb jij geen internetbankieren dan zijn alle betaalgegevens ook zichtbaar in het digitale betaaloverzicht als: het rekeningnummer, en de betalingsomschrijving. Je kunt deze gegevens overnemen op een papieren overschrijvingskaart.

4. Wat zijn de transactiekosten?

De transactiekosten voor de betaalwijze met AfterPay zijn € 1,99.

5. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?

Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt jij via e-mail een digitale acceptgiro om jouw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Je kunt deze digitale acceptgiro via tele - of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.

6. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?

Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

7. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?

AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijk voor actuele informatie op de AfterPay website.

8. Hoe werkt de retourneringsprocedure bij digitale acceptgirobetalingen?

Wanneer jij de volledige bestelling retourneert naar www.lieffeling.nl zullen wij de digitale acceptgiro zo spoedig annuleren in de administratie van AfterPay. Wanneer deze annulering verwerkt is dan ontvang jij een bevestiging per email.

9. Ik zend een deel van mijn bestelling retour, en heb gekozen voor de betaalmethode AfterPay wat moet ik doen?

Wij raden je aan bij deelretour het volgende te betalen:

- Je behouden deel van de bestelling
- De verzendkosten
- De kosten betaalmethode

In de digitale acceptgiro staan de betaalgegevens om het behouden deel te kunnen voldoen.

10. Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling?

Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalwijze, kunt u altijd contact met AfterPay opnemen.

11. Wat is DigiAccept?

DigiAccept is een digitale factuur per e-mail waarmee u met slechts enkele muisklikken kunt afrekenen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

12. Is betalen met DigiAccept veilig?

Ja, betalen met DigiAccept werkt via internetbankieren volgens de gebruikelijke wachtwoordautorisaties van uw eigen bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, kloppen.

13. Kan ik vanaf elke locatie betalen met DigiAccept?

Als u beschikt over webmail, kunt u betalen vanaf iedere pc met een internetverbinding.

14. Kan ik de DigiAccept door iemand anders laten betalen?

Ja, dat kan. U kunt de DigiAccept zelfs doorsturen naar het e-mailadres van degene die betaalt. U kunt beiden de betaalstatus volgen. Dubbel betalen is hiermee uitgesloten.

15. Is betalen met de digitale acceptgiro van DigiAccept veilig?

Ja, betalen via DigiAccept is veilig, want je rekent af via internetbankieren. Door te klikken op de betaallink in de DigiAccept, komt je via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van jouw eigen bank. Hier kun jij betalen zoals je gewend bent. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, kloppen.

Advies van Lieffeling:

Uiteraard willen wij dat deze betaalmethode zo eenvoudig mogelijk voor jou verloopt. Wij adviseren je:

Adresgegevens en emailadres goed te controleren als je ze hebt ingevuld.

Wanneer jij binnen 7 dagen geen betaaloverzicht hebt ontvangen van AfterPay, neem dan  contact op met de klantenservice van AfterPay. De nota tijdig betalen blijft de verantwoording van de consument.

Hoe jij je emails ontvangt is SPAM-Filter afhankelijk en dit is eigen verantwoording van de consument, bekijk daarom ook altijd je ongewenste email.

Binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket te betalen om extra administratiekosten te voorkomen.

Meer weten over AfterPay?

Naar de veelgestelde vragen op de website van AfterPay

https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-antwoord/

Naar de betalingsvoorwaarden van AfterPay

https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

✔ veilig & betrouwbaar
✔ achteraf betalen
gratis leuk ingepakt
gratis verzending >€75,- 
✔ gecertificeerd keurmerk
✔ verzendkosten NL €4,95
✔ verzendkosten BE €4,95
✔ Voorradige producten
    levering 1-3 werkdagen

We keep you posted

Als eerste op de hoogte van de leukste kortingen, acties & nieuwtjes!
Aanmelden
© 2015 - 2022 Lieffeling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel