• Gratis verzending in NL/BE Bij orders boven de € 150
  • Snelle levering, verpakt met veel Liefde
  • Niet goed? Geld terug! 14 dagen retourrecht

4.8Out of 132 Reviews

    Hanglamp Kinderkamer Vlinders Hartendief

    Hartendief Hanglamp Kinderkamer Vlinders Hartendief

    €89,95

    Productomschrijving

    Kinderkamer Hanglamp

    Mooie lamp voor de kinderkamer! Licht en vrolijk fladderen kleurige vlindertjes als dwarrelende bloemen op Wonderlamp Vlinders in het rond. Deze lieve lamp heeft een lichte, zachte sfeer en gaat prachtig samen met pasteltinten. In helemaal witte kamers zorgt Wonderlamp Vlinders voor nét dat beetje extra kleur.

    Een echte kleurexplosie ontstaat als het licht aangaat. Dan verschijnt er een veld vol roze en rode klaprozen, madeliefjes en nog veel meer vlinders! Door een blauwe hemel zweven paardebloempluisjes en in het groen bloeien schattige witte madeliefjes. Wonderlamp Vlinders brengt een zomers gevoel in elke ruimte waar je hem hangt... 
     
    Wonderlamp Vlinders heeft een diameter van 30cm. en is 23 cm. hoog.
    Maximaal 60 watt. Inclusief witte snoerpendel van 80 cm. lang. 

    Wonderlampen zijn lampen met een print aan de buitenkant en een verborgen tafereel aan de binnenkant. Aan de buitenzijde van elke wonderlamp hebben we een frisse of vrolijke print ontworpen. Als de lamp uit is, is het een heldere blikvanger in je kamer, maar is de print aan de binnenkant  bijna niet te zien. De binnenzijde blijft geheim, totdat je het licht aan doet. 

    Kijk maar wie daar verstopt zijn: s ‘Avonds verschijnen de vosjes in de nacht die onder de sterrenhemel op avontuur gaan, of in het oerwoud zijn de olifant en de luiaard verstopt tussen grote groene bladeren, tussen de bloesems fluiten de vogels naar de zon op een de blauwe dag...voor iedereen is er wat te beleven. 

    Let op: De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »