• Gratis verzending in NL/BE Bij orders boven de € 150
  • Snelle levering, verpakt met veel Liefde
  • Niet goed? Geld terug! 14 dagen retourrecht

4.8Out of 132 Reviews

    Play & Go Opbergzak en Speelgoedkleed Jungle

    Play & Go Play & Go Opbergzak en Speelgoedkleed Jungle

    €35,99

    Productomschrijving

    Play&Go Jungle

    Met dit Play&Go Jungle Speelkleed wordt spelen echt een feestje! Laat je kindje gaan op avonturen over de Safanne op Safari met zijn/haar eigen autootjes en diertjes. Deze mooie print brengt de fantasie van je kindje tot leven...
    Wanneer je kindje klaar is met spelen trek je eenvoudig aan de koorden en al het speelgoed is nu opgeborgen in deze handige draagbare speelgoed opbergzak! Een prachtig cadeau om te geven voor zowel jongens als meisjes!

    De Play&Go speelzak Jungle maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als je de Play&Go opbergzak gebruikt, kun je snel en efficiënt orde in de chaos scheppen! Ideaal voor ieder gezin.

    Een effectieve en snelle oplossing voor het opruimen van Lego, Barbiepoppen, Duplo etc. Kinderen leren spelenderwijs dat opruimen ook bij spelen hoort. Door de trendy designs zijn de opbergzakken ook nog eens erg mooi in je interieur.

    Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa! Gewoon al het favoriete speelgoed op de speelzak leggen, touwen aantrekken...en GO !!!!

    Productinformatie

    Formaat: 140 cm doorsnede
    Materiaal: Play&Go speelzakken zijn gemaakt van 70% premium katoen en 30% polyester, dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen.

    Bekijk het leuke informatie filmpje van Play & Go

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »