• Gratis verzending in NL/BE Bij orders boven de € 150
  • Snelle levering, verpakt met veel Liefde
  • Niet goed? Geld terug! 14 dagen retourrecht

4.8Out of 132 Reviews

    Babynestjes voor je Baby

    • Merken

    7 Producten


    Seen 7 of the 7 products

    Babynestjes

    Babynestjes zijn superhandig om te hebben voor je kleintje, zolang je m maar op een veilige manier gebruikt. Heerlijk warm babynestje om je baby veilig en warm in weg te leggen. Het geeft je kindje een vertrouwd en veilig gevoel. Je kan het babynestje in de box leggen, lekker naast je in bed, en ook handig als je op visite gaat. Je baby zal heerlijk slapen in zo'n fijn babynestje. 

    Waar komt het babynestje vandaan?

    De oorsprong van babynestjes komt uit Scandinavië. In Nederland is het babynestje inmiddels ook een "Hot Item" en zijn ze verkrijgbaar is vele kleuren en prints. Een babynestje is een soort mandje met rondom een opstaande rand waar je je baby heerlijk in kunt leggen en hiermee een veilig gevoel geeft aan je kleintje. 

    Wat is een babynestje?

    Een babynestje is een soort mandje met opstaande randen gemaakt van zachte stof. Zo kun je het babynestje gebruiken om je kindje in te laten slapen, maar ook plekje voor onderweg of in de box.
    In de rand van het babynestje zit een koord waarmee je de stof kan aantrekken op jouw baby. In een babynestje voelt je baby zich veilig en geborgen.

    Wanneer gebruik je een babynestje?

    Een babynestje is niet bedoeld om je kindje s’nachts in te laten slapen. Het gebruik van een babynestje moet ten alle tijden onder toezicht worden gebruikt.
    Je kunt het babynestje wel direct vanaf de geboorte van je kindje gebruiken tot je kindje ca 6 maanden oud is.
    Zodra je kindje zichzelf kan omrollen is het verstandig het babynestje niet meer te gebruiken ivm de veiligheid van je baby.

    Is een babynestje wel veilig?

    Jazeker! Anders zou het niet verkocht mogen worden en zouden wij je dit product afraden als het niet veilig was.
    Neem echter wel de veiligheidsvoorschriften in acht.
    Zo moet je een babynestje alleen gebruiken onder toezicht.
    Je baby ligt veilig tussen de opstaande randen, maar anderzijds kan dit zonder toezicht ook lijden tot verstikkingsgevaar. Je moet natuurlijk altijd kunnen ingrijpen als dat nodig is.
    Zo moet je het babynestje ook niet s’nachts zonder toezicht gebruiken.

    ​Het is heel belangrijk om een babynestje altijd op een vlakke grond te plaatsen. Op die manier kan het mandje niet vallen wanneer je baby beweegt.
    Ga ook nooit rondlopen met een babynestje, een babynestje is gemaakt van zacht flexibel materiaal en is de kans aanwezig dat het babynestje dubbel klapt en je baby eruit kan vallen.​

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »